Home » Asigurari » Asigurari in rate in localitatea Timisoara

Asigurari in rate in localitatea Timisoara

Asigurari in rate in localitatea Timisoara pentru clientii nostrii care poseda card de credit la societatea bancara GARANTI BANK si care locuiesc in Timisoara sau localitatile limitrofe.

Facilitatea de plata in rata a politelor de asigurari este benefica clientilor, intrucat induc o incasare relaxata a ratelor politelor de asigurari, nefiind obligati sa plateasca asigurarea integral la achizitie ci esalonat in rate lunare fixe fara a li se percepe taxe de catre institutia bancara prin intermediul careia incheie politele de asigurari in rate.

Asigurari in rate in localitatea Timisoara, cu plata in doua rate egale lunare, cu posibilitate de amanare a celei de-a doua rata oricat se doreste, in situatia in care clientul nu are bani pe card, cu acceptarea de catre client a penalizarii bancii de aproximatinv 10 lei / luna.

Daca ai nevoie de orice tip de asigurari la orice societate de asigurari din Romania, ai in posesie un card bancar de cumparaturi de la GARANTI BANK si locuiesti in localitatea Timisoara alege sa inchei orice tip de asigurari in rate!

Va asteptam sa ne contactati la sectiunea Contact pentru asigurari in rate in localitatea Timisoara!

About

Asigurari Timisoara ieftine la orice societate de asigurari din Romania! Tipuri de asigurari Timisoara ieftine intermediate: RCA, CASCO, LOCUINTE, MEDICALE, MALPRAXIS, CMR, CARGO, VIATA, etc. Societatile de asigurare cu care Asigurari Timisoara ieftine colaboreaza sunt: ALLIANZ TIRIAC, ARDAF, ASIROM, ASTRA, BCR, CARPATICA, EUROINS, GENERALI, GRAWE, GROUPAMA, ING, OMNIASIG, UNIQA. DATE DE CONTACT: Tel: 0733154284, 0740370809, 0769835476, 0770725870 Fax: 0356818560 E-mail: sebastian.harenciac@gmail.com Web: http://www.asigurarisicredite.ro

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 39 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site