Home » Stiri asigurari » Asigurari RCA cu tarife minime impuse

Asigurari RCA cu tarife minime impuse

Asigurari RCA cu tarife minime impuse este dorinta majoritatii lucratorilor din domeniul  asigurarilor din Romania pentru ca aceasta nisa sa isi desfasoare activitatea in mod corespunzator cerintelor asiguratilor si a normalitatii din oricare stat occidental.

Pentru a se realiza aceasta impunere este necesara interventia ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), conform parerilor din interiorul piatei de asigurari din Romania. Dupa spusele acestora, pe piata de asigurari din Romania exista cateva companii de asigurari care practica preturi de dumping, celelalte companii de asigurari fiind nevoite sa scada preturile si sa le apropie de preturile oferite de companiile de asigurari care practica dumpingul in asigurari.

Pentru societatile de asigurari care practica pretul de dumping ar fi doua solutii concrete pentru a nu avea probleme pe termen lung in ceea ce priveste mentinerea pe plus a veniturilor incasate, si anume marirea preturilor minime ale politelor de asigurari RCA sau falimentul.

Toata piata de asigurari din Romania considera ca este necesar sa se regmeneteze domeniul asigurarilori in tara noastra, pentru ca beneficiarii politelor de asigurari sa nu mai aiba de suferit de pe urma efectelor directe sau indirecte a celor mentionate mai sus, lucru deranjant de cei care au nevoie de despagubiri in urma incheierii contractelor de asigurari RCA.

Parerea asiguratilor care au apelat la politele de asigurari obligatorii (RCA) sunt de aceeasi parere cu cei din piata de asigurari care considera ca este imperios necesar ca ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) saintervina pentru a stabli niste minime si maxime ale politelor de asigurari din Romania care sa le asigure confortul in cazul unor daune produse din accidente rutiere.

Asiguratii considera in acest moment ca atunci cand au nevoie de efectele unei asigurari RCA incepe bataia de joc a asiguratorilor fata de ei, incep o sumedenie de nervi pana la rezolvarea problemelor, in ciuda faptului ca platesc politele de asigurari fara sa se poata opune intrucat legislatia obliga ca orice conducator auto sa aiba o asigurare valabila atunci cand conduce un autovehicul.

About

Asigurari Timisoara ieftine la orice societate de asigurari din Romania! Tipuri de asigurari Timisoara ieftine intermediate: RCA, CASCO, LOCUINTE, MEDICALE, MALPRAXIS, CMR, CARGO, VIATA, etc. Societatile de asigurare cu care Asigurari Timisoara ieftine colaboreaza sunt: ALLIANZ TIRIAC, ARDAF, ASIROM, ASTRA, BCR, CARPATICA, EUROINS, GENERALI, GRAWE, GROUPAMA, ING, OMNIASIG, UNIQA. DATE DE CONTACT: Tel: 0733154284, 0740370809, 0769835476, 0770725870 Fax: 0356818560 E-mail: sebastian.harenciac@gmail.com Web: http://www.asigurarisicredite.ro

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site