Home » Asigurari » Asigurari CMR

Asigurari CMR

Asigurari CMR sunt asigurarile cu valoare de contracte de asigurari prin care societatile de asigurari acorda protectie pentru riscul de raspundere civila contractuala a carausului, care transporta cu autovehiculele sale, marfa apartinand unui beneficiar.

Asigurari CMR sunt asigurari care acopera contractele de transport de marfuri cu autovehicule pe sosele, cand locul primirii marfii si locul prevazut pentru descarcare conform clauzelor acestora, sunt situate in doua tari diferite, dintre care cel putin una este tara semnatara a Conventiei internationale C.M.R.

Asigurari CMR sunt asigurari care acorda protectie pentru urmatoarele riscuri:
- pierderea si avarierea marfurilor pe durata transportului rutier precum si furtul, cu mentiunea ca daca vehiculul incarcat cu marfa este transportat o parte a traseului pe mare, cale navigabila interioara, cale ferata sau aeriana in executarea unui transport unitar fara descarcarea marfii din vehicul, prezenta polita acopera intreg transportul mixt;
- intarzierea in livrare, in limita taxelor de transport;
- in limita Sumei Asigurate, cheltuielile rezonabile efectuate pentru prevenirea producerii riscului, salvarea sau limitarea pagubelor, precum si cheltuielile de expertiza si de judecata cand asiguratul a fost obligat la despagubiri intr-o actiune civila.

Acest produs se adreseaza in principal, dar nu exclusiv societatilor de import-export, producatorilor si caselor de comert intern sau internationale, care genereaza fluxuri de marfa.

Asigurari CMR se pot incheia atat pentru transporturile de bunuri efectuate pe teritoriul Romaniei cat si pentru transporturile internationale.

Asigurari CMR sunt folosite de marea majoritate a transportatorilor intrucat este o asigurare prin care riscurile sus amintite sunt preluate de societatile de asigurari care au incheiat polite de asigurari CMR cu clientul.

Deoarece noi lucram cu toate societatile de asigurari din Romania, clientii nostrii vor avea oportunitatea de a incheia cele mai ieftine asigurari CMR in Timisoara cu LIVRARE GRATUITA la domiciliul sau sediul clientului in maxim 60 minute de la efectuarea comenzii.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site