Home » Asigurari » Asigurari VIATA

Asigurari VIATA

Asigurari de VIATA sunt contracte de asigurare incheiate intre asigurat si societatea de asigurari prin care riscurile vatamarii corporale, imbolnavirii sau decesului asiguratului pe o perioada determinata sa fie preluata de societatea de asigurari in baza unei polite de asigurare..

Perioada minima de asigurare a unei asigurari de viata este de minimul 10 ani.

Tipurile de asigurari de viata sunt:
- cu capitalizare;
- fara capitalizare.

La expirarea politei de asigurari viata, beneficiarul primeste suma asigurata nu doar in cazul producerii unui eveniment nefericit ci si in cazul supravietuirii acestuia.

Astfel aceste asigurari de viata primesc un aspect de economisire si pot fi utilizate ca o suplimentare a pensiei, fond de economii pentru un eveniment anticipat sau pur si simplu un venit necesar pentru mentinerea unui stil de viata confortabil.

Atunci cand beneficiarii sunt copii asiguratului, acest eveniment poate fi nastere, nunta, finantarea studiilor superioare, etc. si are ca scop asigurarea independentei financiare a acestora intr-un moment care cere un aport banesc ce poate iesi din bugetul normal al unei familii.

Oricine poate incheia mai multe polite de asigurare de acest fel, la aceiasi sau diferiti asiguratori si pentru diferite sume. La producerea evenimentului asigurat, beneficiarul va putea colecta banii de la toate societatile de asigurari unde a incheiat un contract de asigurare.

Polita de asigurari viata va ajuta sa vi se indeplineasca visurile si dorintele de viitor, chiar dupa ce asiguratul nu va mai fi alaturi de cei dragi. Ca parte integranta a planului financiar, polita de asigurari de viata va asigura Beneficiarului nivelul de trai pe care dumneavoastra l-ati asigurat la incheierea politei de asigurari de viata.

Desi polita de asigurari de viata este facultativa, daca aveti o familie sau persoane in ingrijire, asigurarea de viata devine o necesitate.

Deoarece noi lucram cu toate societatile de asigurari din Romania, clientii nostrii vor avea oportunitatea de a incheia cele mai ieftine asigurari de viata in Timisoara cu LIVRARE GRATUITA la domiciliul sau sediul clientului in maxim 60 minute de la efectuarea comenzii.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 316 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site