Home » Asigurari » Asigurari MEDICALE

Asigurari MEDICALE

Asigurari MEDICALE de calatorie in strainatate sunt contracte de asigurari incheiate intre asigurat si societatea de asigurari prin care riscurile imbolnavirii, interventiilor de urgenta sau repatrierii sunt preluate de societatea de asigurari in momentul intrarii in valabilitate a politei de asigurare medicala incheiata. In baza unei asigurari medicale pentru calatoriile in strainatate putem beneficia de servicii de asistenta medicala (consultatie, diagnostic, tratament) in caz de urgenta.

Tipuri de asigurari medicale:
- asigurarile de asistenta medicala pentru turisti;
- asigurarile de asistenta medicala pentru oameni de afaceri si soferi profesionisti.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului Nr.144/25.10.2001 prevede ca fiecare cetatean roman care doreste sa calatoreasca in strainatate trebuie sa prezinte la iesirea din tara o asigurare medicala.

De la data aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana, pentru calatoriile in statele membre ale Uniunii, politele de asigurari medicale nu mai sunt obligatorii, dar ramane in continuare recomandata.

Deoarece noi lucram cu toate societatile de asigurari din Romania, clientii nostrii vor avea oportunitatea de a incheia cele mai ieftine asigurari medicale in Timisoara cu LIVRARE GRATUITA la domiciliul sau sediul clientului in maxim 60 minute de la efectuarea comenzii.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site