Home » Stiri asigurari » Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) se infinteaza incepand cu anul 2013

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) se infinteaza incepand cu anul 2013

Autoritatea de Supravheghere Financiara (ASF) se infinteaza in urma semnarii de catre Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a decretului privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 93/2012 privind infiintarea, organizarea si functionarea ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara) in Romania.

Legea care aproba Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) prevede infiintarea, pana la 30 aprilie a.c., a noii structuri numita Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care va fi o autoritate administrativa autonoma, de specialitate, cu personalitate juridica, independenta si autofinantata.

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) isi va exercita atributiile prin preluarea tuturor functiilor si atributiilor structurilor care incepand cu promulgarea acestei legi se vor desfinta, respectiv va prelua atributiile Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Noua structura numita Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), va avea propria organigrama si va fi condusa de un presedinte care va fi validat de parlament in aceasta functie, iar componenta acesteia si a structurii de comanda va fi publicata in cel mai scurt timp.

About

Asigurari Timisoara ieftine la orice societate de asigurari din Romania! Tipuri de asigurari Timisoara ieftine intermediate: RCA, CASCO, LOCUINTE, MEDICALE, MALPRAXIS, CMR, CARGO, VIATA, etc. Societatile de asigurare cu care Asigurari Timisoara ieftine colaboreaza sunt: ALLIANZ TIRIAC, ARDAF, ASIROM, ASTRA, BCR, CARPATICA, EUROINS, GENERALI, GRAWE, GROUPAMA, ING, OMNIASIG, UNIQA. DATE DE CONTACT: Tel: 0733154284, 0740370809, 0769835476, 0770725870 Fax: 0356818560 E-mail: sebastian.harenciac@gmail.com Web: http://www.asigurarisicredite.ro

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 39 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site