Home » Stiri asigurari » Calamitati naturale produse de furtunile din wekend in Romania

Calamitati naturale produse de furtunile din wekend in Romania

Calamitati naturale produse de furtunile din wekend in Romania s-au facut resimtite in mai multe regiuni. Fenomenele metereologice au facut ravagii atat in capitala cat si in celelalte judete ale tarii noastre.
Daunele materiale si victimele provocate de calamitati naturale care au avut loc in acest wekend au fost insemnate in diferite judete in Romania.

Vantul puternic si grindina a distrus culturile, a smuls acoperisuri si a ingreunat circulatia in diferite zone din Romania.

In capitala un copil de 7 ani si tatal acestuia de 35 ani au fost raniti la cap de crengi cazute in cap dintr-un pom din Parcul Carol.

Mersul trenurilor a fost afectat de calamitati naturale dezlantuite in acest wekend pe ruta Timisoara – Iasi si Iasi – Cluj-Napoca, acestea avand intarzieri de aproximativ o ora dupa ce trei copaci au picat pe liniile de cale ferata in dreptul localitatilor Gradinita blocand traficul feroviar.

Judetul Olt a fost de asemenea lovit de calamitati naturale, unde,  in comuna Leleasca, datorita unor rafale de vant puternice acoperisul de tabla al unei scoli a fost smuls si rupt in doua bucati mari, una din bucati lovind acoperisul cladirii gradinitei distrugandu-l in proportie de cincizeci la suta, un perete exterior fiind distrus si mai multe geamuri sparte.

Tot aceste calamitati naturale din wekend au produs pagube naturale in localitatea Campulung Muscel,  acoperisul unui bloc a fost smuls de rafalele puternice de vant si a fost aruncat peste masinile parcate in fata blocului, care au fost grav avariate.  De asemenea in comuna Bughea de sus din judetul Arges, un stalp de electricitate a fost doborat in urma furtunii tot datorita rafalelor de vant puternice.

In mai multe judete calamitati naturale au lovit culturile prin rafale de vant puternice si caderi de grindina distrugandu-le in suprafete mari si au ingreunat circulatia auto.

Majoritatea companiilor de asigurari din Romania despagubesc orice paguba realizata de calamitati naturale prin riscul prevazut in contractele de asigurari facultative ale asigurarilor de locuinte pentru persoanele fizice sau cladiri si bunuri ale persoanelor juridice.

Locuitorii,  patronii societatilor comerciale si reprezentatii guvernului din Romania se pot feri de pagubele acestor calamitati naturale prin incheierea unor polite de asigurari facultative pentru locuinte, cladiri, bunuri si CASCO atat pentru imobilele cat si pentru autovehiculele pe care le detin sau le au in folosinta.

About

Asigurari Timisoara ieftine la orice societate de asigurari din Romania! Tipuri de asigurari Timisoara ieftine intermediate: RCA, CASCO, LOCUINTE, MEDICALE, MALPRAXIS, CMR, CARGO, VIATA, etc. Societatile de asigurare cu care Asigurari Timisoara ieftine colaboreaza sunt: ALLIANZ TIRIAC, ARDAF, ASIROM, ASTRA, BCR, CARPATICA, EUROINS, GENERALI, GRAWE, GROUPAMA, ING, OMNIASIG, UNIQA. DATE DE CONTACT: Tel: 0733154284, 0740370809, 0769835476, 0770725870 Fax: 0356818560 E-mail: sebastian.harenciac@gmail.com Web: http://www.asigurarisicredite.ro

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site