Home » Stiri asigurari » CREDIT EUROPE Asigurari vrea sa-si creasca vanzarile prin brokeri

CREDIT EUROPE Asigurari vrea sa-si creasca vanzarile prin brokeri

19 150x145 CREDIT EUROPE Asigurari vrea sa si creasca vanzarile prin brokeriCREDIT EUROPE Asigurari se asteapta ca vanzarile prin intermediul brokerilor sa se majoreze in acest an, urmand sa genereze circa 60% din portofoliu, dupa ce anul trecut generau mai putin de 50%, conform lui Mesut YETISKUL, Directorul General al companiei.

Brokerii detin cea mai mare pondere in portofoliul CREDIT EUROPE. Acestia au generat 48% din vanzari la sfarsitul anului 2013 si estimam ca vor ajunge la 60% la finalul lui 2014. Precum alte companii, ne orientam catre segmentul non-auto cat mai mult posibil – property, constructii All Risk, asigurari de locuinte, de raspundere civila, Cargo, de calatorii si accidente. In ceea ce priveste asigurarile auto, tinta noastra este CASCO, pe unele segmente“, a spus Mesut YETISKUL.

De asemenea, CREDIT EUROPE se asteapta la o crestere de 25% a vanzarilor realizate de companie in acest an si mentinerea profitabilitatii, asa cum s-a intamplat in ultimii sase ani.

In 2013, CREDIT EUROPE Asigurari a raportat prime brute subsrise in valoare de 40,2 milioane lei (9,1 milioane euro), conform datelor publicate in revista INSURANCE Profile.

Acesta estimeaza ca piata de asigurari din Romania va avea o tendinta pozitiva in 2014 in ceea ce priveste vanzarile si profitabilitatea.

Perioada de consolidari ale unor companii este aproape incheiata. De asemenea, cele mai multe companii au invatat o lectie dura in ultimii 5 ani si, prin urmare, s-au adaptat la noua situatie economica“, a precizat directorul CREDIT EUROPE.

Rezultatele si tendintele pietei de intermediere din Romania vor fi analizate cu prilejul Conferintei Brokerilor din cadrul Forumului International Asigurari-Reasigurari – FIAR 2014. In acest an, CREDIT Europe Asigurari este Partener Oficial al Conferintei Brokerilor si Partener Principal al FIAR 2014. De asemenea, compania sustine evenimentele de networking de luni, oferind participantilor la Forum pauzele de cafea si de pranz.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 37 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site