Home » Credite » Credite NEVOI PERSONALE

Credite NEVOI PERSONALE

Credite NEVOI PERSONALE sunt credite bancare oferite in scopul obtinerii de catre client a unei sume de bani pentru care nu trebuie sa dea explicatii bancii pe ce i-a cheltuit.

De regula societatea bancara trebuie sa stie pe ce isi cheltuie clientul banii pe care ii imprumuta, dar in cazul acestor credite nevoi personale acest lucru nu este obligatoriu.

In cazul creditelor nevoi personale dobanda practicata de societatea bancara este mult mai mare decat in cadrul unor credite specializate (auto, locativ, leasing,etc.).

Credite nevoi personale pot fi:
- fara ipoteca;
- cu ipoteca.

Credite bancare fara ipoteca sunt de regula credite mai mici si nu trebuie garantat pentru el cu nici o proprietate imobiliara.

Credite bancare cu ipoteca sunt de regula mai mari si se caracterizeaza prin faptul ca banca cere o ipoteca pe un imobil de regula proprietate personala.

Deoarece noi colaboram cu toate societatile bancare care acorda credite clientii nostrii pot beneficia de cele mai bune conditii de creditare la credite nevoi personale daca acestea sunt incheiate prin intermediul nostru.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site