Home » Credite » Credite PERSOANE JURIDICE

Credite PERSOANE JURIDICE

Credite PERSOANE JURIDICE sunt credite destinate companiilor, persoanelor fizice autorizate, asociatiilor familiale, intreprinderilor individuale, profesiunilor liberale, etc., pot avea ca destinatie capitalul de lucru, investitii sau acoperirea altor nevoi financiare si pot fi acordate cu diverse tipuri de garantii.

In functie de destinatie, aceste credite se acorda pe termen scurt, mediu sau lung, iar rambursarea acestuia se va realiza lunar sau la alte intervale de timp stabilite in acord cu societatea bancara.

Dobanzile pentru aceste credite persoane juridice sunt apropiate celor de la CARDUL DE CREDIT oferite persoanelor fizice.

Acestor credite PERSOANE JURIDICE li se mai spune si linii de credit intrucat oricand pot folosi banii pusi la dispozitie de banca pentru orice cheltuieli necesare firmei fara a avea nevoie de aprobari speciale din partea bancii.

Deoarece noi colaboram cu toate societatile bancare care acorda credite clientii nostrii pot beneficia de cele mai bune conditii de creditare la credite PERSOANE JURIDICE daca acestea sunt incheiate prin intermediul nostru.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site