Home » Credite » Credite PRIMA CASA

Credite PRIMA CASA

Credite PRIMA CASA sunt credite bancare acordate clientilor care doresc achizitionarea unei locuinte finalizate sau pentru constructia unei locuinte atat pentru beneficiari individuali cat si pentru beneficiari asociati (sot si sotie)..

Credite PRIMA CASA sunt destinate persoanelor care nu au detinut, incepand cu anul 2000 si pana la data solicitarii creditului garantat, in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia, nici o locuinta, indiferent de modul in care a fost dobandita.

Credite PRIMA CASA sunt credite bancare specializate care au ca scop doar cumpararea unei locuinte de tip apartament de bloc sau casa in coditiile mentionate mai sus.

Credite PRIMA CASA sunt credite bancare cu ipoteca care se cesioneaza cu titlu de rang 1 Statului Roman si cu titlu de rang 2 societatiii bancare care acorda creditul.

Deoarece noi colaboram cu toate societatile bancare care acorda credite clientii nostrii pot beneficia de cele mai bune conditii de creditare la credite Prima Casa daca acestea sunt incheiate prin intermediul nostru.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site