Home » Stiri asigurari » Euroins vrea sa achizitioneze TOWER Group

Euroins vrea sa achizitioneze TOWER Group

110 160x145 Euroins vrea sa achizitioneze TOWER GroupBulgarii de la Euroins Insurance Group (EIG) au inaintat o oferta companiei americane de asigurari TOWER Group in vederea achizitionarii unui pachet de actiuni al acesteia la un pret de 3,75 dolari pe actiune, ceea ce reprezinta o valoare cu aproape 50% mai mare decat oferta propusa anterior de compania ACP Re, reasigurator detinut de AmTrust, informeaza publicatia Insurer Insider.

Euroins este gata pentru recapitalizarea companiei in concordanta cu normele si standardele din industrie, si suntem capabili sa finalizam un astfel de acord in cateva saptamani de la inceputul procedurii de due dilligence“, a scris compania in oferta trimisa conducerii asiguratorului american. Euroins a solicitat companiei TOWER Group un raspuns prompt la oferta propusa.

In acelasi timp, Euroins considera ca asocierea dintre cele doua companii ar aduce beneficii substantiale atat actionarilor, cat si angajatilor.

In ianuarie 2014, TOWER Group a anuntat ca vor fuziona cu ACP Re, un reasigurator din Bermuda detinut de AmTrust, si vor plati actionarilor asiguratorului american 3 dolari pe actiune. La data de 8 mai a.c. ACP Re a redus oferta pana la 2,5 dolari pe actiune.

TOWER Group este un furnizor de produse si servicii property & casualty in SUA. De asemenea, prin intermediul filialelor sale, compania ofera si produse dde asigurare personala si comerciala pentru IMM-uri, pe intregul teritoriu al tarii.

EUROINS Insurance Group este unul dintre cele mai mari grupuri independente care opereaza in pietele din ECE. Compania detine operatiuni active in Bulgaria, Romania si Macedonia. Euroins face parte din grupul EUROHOLD, care activeaza are patru linii principale de afaceri: asigurari, leasing, gestionare a activelor / brokeraj si de vanzari auto.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 37 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site