Home » Asigurari » FIAR 2014 debuteaza in acest weekend la Brasov

FIAR 2014 debuteaza in acest weekend la Brasov

11 FIAR 2014 debuteaza in acest weekend la BrasovCea de-a XVII-a editie a FIAR – Forumul International Asigurari – Reasigurari, cel mai important eveniment international de profil al primaverii europene, va debuta in aceasta duminica la Brasov. Astfel, intre 25 si 29 mai, in cadrul celor 11 conferinte si workshop-uri, vor fi dezbatute cele mai importante subiecte din industria de asigurari.

FIAR se bucura, de asemenea, de o larga reprezentare in plan international. Astfel, sute de lideri si specialisti in asigurari vor participa la intalniri bilaterale, conferinte de specialitate si evenimente de socializare.

Dupa ziua de duminica, dedicata networking-ului, FIAR incepe luni cu doua conferinte traditionale: Conferinta Brokerilor si Conferinta Pensiilor Private. De asemenea, participantii sunt invitati sa participe la workshop-ul de Risk Management & IT&C Trends.

Marti, programul FIAR va include conferintele Tendinte in asigurari precum si Piata de reasigurari. De asemenea, schimbarile necesare pentru a spori gradul de protectie al fermierilor vor fi discutate in workshop-ul de Asigurari agricole, iar Riscurile Catastrofale vor fi dezbatute intr-un workshop distinct.

Ziua de miercuri este dedicata Conferintei de Asigurari Auto precum si celei de Asigurari de Viata si Sanatate. Inainte de incheierea zilei, in cadrul workshop-ului de Bancassurance, specialistii vor dezbate in cadrul FIAR posibilitatile de dezvoltare ale acestui mijloc de distributie. Conferinta regionala de asigurari “Brasov – capitala asigurarilor” va inchide seria conferintelor si workshop-urilor din cadrul FIAR printr-o privire in ansamblu a principalelor clase de asigurare cu potential in regiune, a evolutiei increderii in asigurari in contextual actual precum si a perspectivelor europene asupra protectiei consumatorilor.

Printre principalii vorbitori in cadrul conferintelor si workshop-urilor la Forum se vor numara: Sergej SIMONITI, Member of the Management Board EIOPA si Director, Insurance Supervision Agency, Slovenia, Dominik LORENZ, Vice President Financial Services – Insurance, NTT DATA, Eugene GURENKO, Senior Insurance, OfficerWorld Bank, Richard NATHSCHLAEGER, Managing Director, AUDATEX, precum si lideri si specialisti din piata de asigurari din Romania.

Pentru mai multe detalii privind programul FIAR 2014, click aici.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 37 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site