Home » Stiri asigurari » HSII va oferi incepand de azi, servicii de intermediere a inmatricularilor auto

HSII va oferi incepand de azi, servicii de intermediere a inmatricularilor auto

11 225x145 HSII va oferi incepand de azi, servicii de intermediere a  inmatricularilor  autoHSII raspunde pozitiv cererii clientilor sai si se extinde pe un nou segment de activitate, cel al intermedierilor auto, consolidandu-si astfel pozitia in domeniul furnizorilor de servicii complexe pe acest segment.

Astfel,  incepand din 5 mai, toti clientii HSII vor beneficia nu numai de serviciile oferite de catre companie pana in prezent, respectiv  asigurari(RCA, CASCO, LOCUINTA, CMR, MALPRAXIS, CASA DE EXPEDITII, etc.), ci si de intermedierea inmatricularilor auto in Timis.

Societatea va oferi gama completa de servicii aferente inmatricularii autovehiculelor cumparate din tara sau din import.

In orice fel de colaborare, HSII vine in intampinarea nevoilor clientilor! De aceea, vom oferi consultanta si asistenta si vom reprezenta pentru cei care ne solicita serviciile, o interfata in relatiile cu institutiile statului, asiguratorii, societatile bancare sau alte societati cu care deja noi colaboram pe fiecare nisa de activitate pe care o desfasuram.“, a precizat Sebastian Harenciac, managerul companiei HSII.

Societatea vine cu o noua strategie pe piata auto si isi propune sa  creasca portofoliul de clienti, pentru ca  in urmatoarele 6 luni sa reuseasca sa reduca pretul serviciilor de intermediere auto din Timis cu pana la 75% fata de pretul minim practicat in prezent.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 92 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site