Home » Stiri asigurari » ING a lansat aplicatia mobila MyING

ING a lansat aplicatia mobila MyING

Incepand din luna martie 2014, clientii ING care detin un smartphone pot descarca si utiliza aplicatia mobila MyING de pe AppStore sau Google Play, avand astfel acces la informatii privind contractele lor de asigurari de viata, pensii private obligatorii si pensii facultative, precum si posibilitatea de a realiza plata primelor de asigurare.

Pentru industria de asigurari si pensii private, asimilarea celor mai noi tehnologii si integrarea canalelor moderne de interactiune cu clientii reprezinta un factor de succes si diferentiere tot mai important, specific erei digitale in care traim. La ING, ne dorim sa ramanem in prima linie a inovatiei in beneficiul clientilor nostri si, pornind de aici, am dezvoltat si lansat aplicatia mobila MyING pentru a le oferi acestora accesibilitate sporita si control, de oriunde si in orice moment, asupra portofoliilor pe care le detin la ING“, a declarat Carmen Soare, Director de Marketing ING Asigurari de Viata.

Totodata, clientii INGĀ  au posibilitatea de a-si actualiza datele personale, pot face plati ale primelor de asigurare in conditii de securitate sporita, pot consulta istoricul platilor efectuate pentru contractele de asigurari de viata sau pot vizualiza istoricul contributiilor realizate pentru fondurile de pensii facultative sau obligatorii. In plus, aplicatia permite contactarea directa a consultantului financiar.

MyING (www.mying.ro) este primul portal complet integrat ce ofera clientilor informatii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative si asigurari de viata de la ING si, totodata, posibilitatea de a realiza tranzactii online. Peste 100.000 de clienti ai ING Asigurari de Viata si ING Pensii folosesc deja platforma online MyING pentru a accesa informatii despre contractele lor sau pentru a realiza tranzactii online. Astfel, de la lansarea functionalitatii de tranzactionare online a portofoliilor de investitii (februarie 2013) si a celei de plati online pentru contractele de asigurari de viata cu prime recurente (iunie 2013), circa 20%, respectiv 6% din totalul acestor tipuri de operatiuni au fost realizate online.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site