Home » Stiri asigurari » SAFETY Broker – crestere a afacerilor de 60% in 2014

SAFETY Broker – crestere a afacerilor de 60% in 2014

1 225x145 SAFETY Broker   crestere a afacerilor de 60% in 2014SAFETY Broker a raportat un volum total de prime brute intermediate de peste 18 milioane euro in primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 60% fata de cele 11,5 milioane euro, valoarea inregistrata in perioada similara a anului trecut.

Politele RCA au contribuit cu peste jumatate la afacerile Safety Broker , respectiv 11,46 milioane euro (7,5 milioane euro in T1/2013), in timp ce primele intermediate pe clasa CASCO s-au cifrat la 4,58 milioane euro (2,5 milioane euro in T1/2013).

In acelasi interval de timp, asigurarile de incendiu si alte calamitati naturale au adus companiei intermedieri de aproape 1 milion euro, mentinandu-se astfel nivelul inregistrat in primele trei luni ale anului precedent.

Strategia Safety Broker pentru 2014 urmareste insa si alte obiective: ne vom concentra din ce in ce mai mult pe calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor. Indiferent de cat de mult ne-am dezvolta din punct de vedere cantitativ, clientii vor ramane mereu in centrul atentiei noastre. Chiar si in acest context, estimam ca vom incheia acest an cu intermedieri de peste 65 milioane euro“, spune Viorel VASILE, CEO al Safety Broker.

SAFETY Broker a intermediat, in 2013, prime de asigurare in valoare de 54,8 milioane euro, cu aproape 10 milioane euro mai mult decat estimarile initiale. Compania este acum cel mai mare broker de asigurare independent cu capital integral romanesc ce opereaza in tara noastra si in Republica Moldova.

De asemenea, Safety Broker anunta ca isi va reloca sediul central in incinta unei cladiri de birouri din Bucuresti. “Vom avea astfel la dispozitie, incepand din vara aceasta, un spatiu de 850 mp de birouri de Clasa A pentru a ne desfasura activitatea“, a mai mentionat Viorel VASILE.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 92 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site