Home » Stiri asigurari » SAFETY Broker a inaugurat sucursala din Vaslui

SAFETY Broker a inaugurat sucursala din Vaslui

SAFETY Broker, al doilea cel mai mare intermediar din piata romaneasca de asigurari, a deschis1 225x140 SAFETY Broker a inaugurat sucursala din Vaslui recent o sucursala in Vaslui.

Obiectivele stabilite inca de la finalul anului 2013 sunt indraznete, dar posibil de atins. In primul rand, imi doresc ca SAFETY Broker sa devina, in scurt timp, brokerul preferat al vasluienilor, iar la finalul anului 2014, sa ne clasam in top 3 brokeri pe judet si, de ce nu, chiar sa ocupam primul loc“, a explicat Robert Vlada, Directorul Sucursalei Vaslui.

Robert Vlada s-a alaturat recent echipei SAFETY Broker, fiind numit in functia de conducere a noii sucursale in decembrie 2013 si avand o experienta profesionala de peste 10 ani in domeniul asigurarilor.

In prezent, SAFETY Broker dispune de o retea in Bucuresti si alte 31 de judete din tara. Conform rezultatelor pe 2013, SAFETY Broker s-a clasat pe locul secund in topul intermediarilor de pe piata locala, cu prime intermediate de 54,87 milioane euro in anul precedent, fiind in crestere cu 51,4% fata de 2012 si detinand o cota de piata de 6,24%.

In cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2014, SAFETY Broker a primit Trofeul Brokerul Anului, precum si mai multe premii pentru performanta regionala.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 236 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site