Home » Stiri asigurari » Safety Broker promoveaza traditia autohtona la FIAR 2014

Safety Broker promoveaza traditia autohtona la FIAR 2014

16 225x145 Safety Broker promoveaza traditia autohtona la FIAR 2014Safety Broker, cel mai mare broker de asigurare independent cu capital romanesc, va oferi Seara Romaneasca, devenita deja o traditie in cadrul FIAR- Forumul International de Asigurari – Reasigurari 2014.

FIAR reuneste specialisti si lideri atat din plan local, cat si international din domeniul asigurarilor. Asadar, echipa Safety Broker se bucura ca poate aduce intr-un mediu multicultural traditia romaneasca, in cadrul celui mai important eveniment international de profil al primaverii europene“, a declarat Viorel VASILE, CEO Safety Broker.

Cu ajutorul intregii noastre echipe, am demonstrat ca un broker autohton poate face performanta, iar, in prezent, tintim prima pozitie in piata. De aceea, sustinerea spiritului romanesc printr-o seara de socializare dedicata, organizata de Safety Broker in cadrul unui eveniment cu participare internationala, reprezinta pentru noi o reiterare a valorilor care ne definesc“, a adaugat reprezentantul Safety Broker.

Safety Broker a raportat un volum total de prime brute intermediate de peste 18 milioane euro in primele trei luni ale acestui an, in crestere cu 60% fata de cele 11,5 milioane euro, valoarea inregistrata in perioada similara a anului trecut. Safety Broker dispune de o retea in Bucuresti si de alte 31 de judete din tara.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 37 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site