Home » Stiri asigurari » UNSAR aniverseaza 20 de ani de activitate

UNSAR aniverseaza 20 de ani de activitate

14 UNSAR aniverseaza 20 de ani de activitateRecastigarea increderii consumatorilor, etica si regulile de conduita in piata asigurarilor se numara printre principalele subiecte aflate in prezent in atentia profesionistilor din piata locala de profil.

Acestea vor fi dezbatute in cadrul celei de-a III-a editii a Conferintei Asiguratorilor din Romania, organizata pe 20 iunie 2014 de UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania. In acest an, evenimentul marcheaza, de asemenea, si implinirea a 20 de ani de activitate a UNSAR in piata romaneasca de asigurari.

Conferinta UNSAR reuneste reprezentanti importanti ai pietelor de asigurari si reasigurari din Romania si din Europa. Astfel, Misu NEGRITOIU, Presedinte ASF si Remi VRIGNAUD, Presedinte, UNSAR, vor vorbi in deschiderea evenimentului. Printre vorbitorii care participa la dezbateri se vor numara Marius POPESCU, Vicepresedinte UNSAR, Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker, Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania si Sorin MIERLEA, Presedinte, ANPCPPSR – “o9atitudine!”.

La fel ca la editiile anterioare, vor fi acordate premii pentru: cel mai bun articol de presa pe teme de asigurari, cea mai buna campanie de educatie in asigurari, cea mai buna carte de asigurari si cea mai buna campanie de responsabilitate sociala in asigurari in anul 2013.

De asemenea, si in cadrul acestei editii a Conferintei Asiguratorilor din Romania vor fi formulate o serie de intrebari privind provocarile actuale ale pietei de profil. Participantii vor avea posibilitatea de a se implica in dezbateri si de a raspunde la intrebari utilizand un sistem de televot.

Cele mai vizitate

Reclama video

Bad Behavior has blocked 92 access attempts in the last 7 days.

Switch to our mobile site